vrijdag 11 november 2011

Dank voor het meeleven na het epistel van vorige week (het is altijd goed om over een klankbordgroep te beschikken, als die dan ook maar even roept wanneer er te hard op de pauken wordt getimmerd).

Vandaag, zo aan het begin van de vakantie, zal ik jullie niet vermoeien met mijn diepere zieleroerselen; je hebt nu vast genoeg aan je eigen.
Zelf heb ik mij voorgenomen in de vakantie wat van de technische problemen van de afgelopen weken op school aan te pakken, zodat je na de herfstvakantie daar minder of geen last meer van zult hebben. Eén ding hoeft trouwens al niet meer! Ziggo heeft geluisterd naar mijn smeekbeden om het geluid van Nederland 3 in de Ziggo-player in orde te maken. Zo kon het dan ook dat iedereen op vrijdagmorgen na de pauze weer volop van het beeld (met geluid dit keer) zat te genieten; zelf geniet ik dan ook even, want dat is uiteindelijk de bedoeling: zorgen dat kinderen en leerkrachten hun ding kunnen doen. En dat is met al die apparatuur nog niet zo gemakkelijk! Dus daarom volgende week maar even een dagje er tegenaan.
Denk niet: arme ziel... Mijn echtgenote kan pas een week later genieten van haar vakantie, en ik kan dan gelukkig ook wat tijd delen met het thuisfront.

Verder neem ik tijd voor een paar echt belangrijke zaken:
1. Verbouwing van een kinderkamer (plan klaar, alleen maar dom werk in opdracht)
2. Opruimen van de papierbergen (waar komt die rotzooi toch steeds vandaan? Elke vakantie ben ik daarmee bezig...)
3. Daggie uit met de vrouw (maar ik zeg niet waarheen)

Elke dag nog een borreltje... Lekker, vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten